Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svarene på spørgsmål vedrørende Panda Club.

Panda Club er for alle børn og deres forældre, der vil værne om naturen, så vi sammen kan skabe en vildere fremtid med urørt natur og plads til dyr og planter i alle farver, former og størrelser.

Og der ér brug for, at så mange som muligt mærker naturens magi og lærer om dens vidundere. For med viden om naturen følger fascination og respekt. Det giver vi jer indhold og aktiviteter til. Og på den måde sår vi sammen med jer, kære forældre, frøene til en særlig omtanke, så vi sammen kan rette op på naturen og biodiversiteten, der har det skidt.

Heldigvis er det masser af håb. For børn elsker at gøre noget godt sammen med andre – især med deres familie – og i Panda Club får I masser af inspiration til leg og samvær, der skaber viden, forståelse og kærlighed til naturen.

Med en panda i familien støtter du WWF Verdensnaturfondens globale arbejde. Vi holder løbende dig og din panda ajour, så I får masser af viden om den vilde natur gennem reportager og historier fra verden. Hvor end vi er, arbejder vi videnskabeligt, systematisk og metodisk, så de midler, du betror os, giver størst muligt afkast for hele verdens natur.

Alt sammen, så børn kan gå en vildere fremtid i møde og vokse op i en verden, hvor naturen renser luften, giver rent drikkevand og skaber bæredygtige råvarer.

Som medlem støtter I WWF Verdensnaturfondens arbejde for naturen i Danmark og resten af verden.

Herefter modtager I løbende inspiration til leg og læring med naturen i centrum. I vil jævnligt modtage digitale nyhedsbreve med masser af lærerigt og inspirerende indhold.

Alt sammen så vi kan skabe naturglæde og en vildere fremtid for verdens små pandaer. 

Indholdet i Panda Club er udviklet med børn i alderen 4-7 år for øje. Både mindre og større børn er dog altid velkomne til at støtte WWF Verdensnaturfondens kamp for verdens natur.

Det er gratis at være medlem af Panda Club.