Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svarene på spørgsmål vedrørende Panda Club.

Panda Club er for alle børn og deres forældre, der vil værne om naturen, så vi sammen kan skabe en vildere fremtid med urørt natur og plads til dyr og planter i alle farver, former og størrelser.

Og der ér brug for, at så mange som muligt mærker naturens magi og lærer om dens vidundere. For med viden om naturen følger fascination og respekt. Det giver vi jer indhold og aktiviteter til. Og på den måde sår vi sammen med jer, kære forældre, frøene til en særlig omtanke, så vi sammen kan rette op på naturen og biodiversiteten, der har det skidt.

Heldigvis er det masser af håb. For børn elsker at gøre noget godt sammen med andre – især med deres familie – og i Panda Club får I masser af inspiration til leg og samvær, der skaber viden, forståelse og kærlighed til naturen.

Med en panda i familien støtter du WWF Verdensnaturfondens globale arbejde. Vi holder løbende dig og din panda ajour, så I får masser af viden om den vilde natur gennem reportager og historier fra verden. Hvor end vi er, arbejder vi videnskabeligt, systematisk og metodisk, så de midler, du betror os, giver størst muligt afkast for hele verdens natur.

Alt sammen, så børn kan gå en vildere fremtid i møde og vokse op i en verden, hvor naturen renser luften, giver rent drikkevand og skaber bæredygtige råvarer.

Som medlem støtter I WWF Verdensnaturfondens arbejde for naturen i Danmark og resten af verden.

Når dit barn er blevet panda, modtager I et velkomstbrev, et flot diplom og det nyeste Panda Club Magasin med posten.

Herefter modtager I løbende inspiration til leg og læring med naturen i centrum. Fire gange om året får I et spændende og flot magasin med underholdende artikler, idéer til samvær i det fri, sjove billeder og fede aktiviteter – skrevet og fortalt i børnehøjde. I vil også jævnligt modtage digitale nyhedsbreve med masser af lærerigt og inspirerende indhold.

Alt sammen så vi kan skabe naturglæde og en vildere fremtid for verdens små pandaer. 

Indholdet i Panda Club er udviklet med børn i alderen 4-7 år for øje. Både mindre og større børn er dog altid velkomne til at støtte WWF Verdensnaturfondens kamp for verdens natur.

Det koster 279 kr. om året at være medlem af Panda Club. WWF Verdensnaturfonden trækker det beløbet 1 gang ved oprettelse (trækket sker normalt den første hverdag i efterfølgende måned) og derefter fast 1 gang årligt.

Som panda er du med til at redde truede dyrearter, beskytte naturen og kæmpe for mere biodiversitet lokalt og globalt. Din støtte går nemlig til WWF’s arbejde i hele verden. 

Med mere end 6.000 medarbejdere, 5 millioner støtter og 1.000 projekter fordelt på 100 lande, er WWF verdens største naturbevarende organisation. Vi har kæmpet for verdens natur siden 1960’erne, og vi tror på, at naturen er tæt forbundet på tværs af grænser og kun kan reddes ved at tænke globalt.

Vores altoverskyggende mission er at skåne og genoprette de økosystemer, der renser vores luft, giver os rent drikkevand og beriger os med råvarer. 75 % af disse er nemlig nedbrudt af menneskelig aktivitet, og vi er ved at save den gren over, vi sidder på. Regnestykket simpelt: Ingen natur, intet menneske. Vi er ét, og mennesket er dybt afhængigt af naturen i al dens mangfoldighed. Derfor arbejder vi for at bevare verdens biodiversitet, for verdens have, for bæredygtig energi og fødevarer og for at mindske klimaforandringerne.

I WWF Verdensnaturfondens seneste regnskabsår gik 80% af vores samlede indtægter til naturbevarende indsatser. De resterende 20% benyttes til styring af projektmidler, fundraising og indsamlinger.

Nej, medlemskabet af Panda Club giver ikke skattefradrag på de årlige kr. 279,-.

Dit Panda Club-medlemskab gælder i 12 måneder fra tilmeldingsdatoen. 

Nej, Panda Club giver ikke adgang til dyreparker og attraktioner. Sådan var det rigtignok førhen, men sådan er det ikke længere – nu går din støtte til WWF’s aktiviteter for at redde naturen i Danmark og resten af verden.

Nej, du får ikke et medlemskort som medlem af Panda Club. 

Hvis du har tilmeldt dit barn som PandaWarrior i perioden fra den 1. juni 2020 til den 1. juni 2021, har du dog modtaget et medlemskort. Efter den 30.juni 2021 kan det dog ikke længere bruges i forbindelse med entré til attraktioner og dyreparker.

Når du har tilmeldt dit barn som panda, bliver dit velkomstbrev sendt med post snarligt derefter. Der kan gå op til 7 hverdage før modtagelse.

Panda Club-magasinet udkommer fire gange om året og bliver sendt hjem til dig og dit barn, hvor I sammen kan hygge jer med det. Bladet udkommer i marts, juni, september og december.

Du har 14 dages fortrydelsesret fra tilmeldingsdatoen. For at benytte dig af fortrydelsesretten skal du kontakte medlemsservice på tlf. 35363635 eller mail: pandaclub@wwf.dk.

Ønsker du at afmelde dig Panda Club, kan du til enhver tid gøre det. Er der gået mere end 14 dage siden tilmelding, kan du dog kun afmelde dig de fremtidige betalinger til medlemskabet. Det gør du ved at tage kontakt til Panda Club’s medlemsservice på tlf. 35363635 eller mail: pandaclub@wwf.dk.

Medlemsservice har åbent kl. 10-14 på alle hverdage.

Ønsker du at ændre dine personoplysninger såsom adresse, telefon, mail eller andet, bedes du kontakte Panda Club medlemsservice på mail: PandaClub@wwf.dk eller tlf: 35363635.

Vores åbningstider er i hverdagene kl. 10-14.

Dine personoplysninger behandles i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger og vores Privatlivspolitik.

Hvis du ikke kan acceptere Privatlivspolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Hvis du har tilmeldt dit barn som PandaWarrior i perioden den 1. juni 2020 til den 1. juni 2021, er du med på ’Mission flere vilde striber i naturen’, som støtter en af verdens mest ikoniske og mest truede dyrearter, nemlig tigeren.

Det er desværre ikke muligt lige nu at give et Panda Club-medlemskab i gave. Vi håber dog meget på, at det på sigt bliver muligt. Forventeligt til november 2021.

Hvis du i tiden før den 1. juni 2020 har købt et Panda Club-gavekort, så kan du udfylde gavekortet og sende det ind med posten. Du kan også efter aftale maile et foto af gavekortet – ring til medlemsservice på tlf: 35363635, og hør nærmere.

Vores åbningstider er i hverdagene kl. 10-14.

Nej, desværre. Panda Club medlemskabet er personligt for det barn, der er tilmeldt som panda. 

Vi er opmærksomme på visse husstandes ønske om ikke at modtage mere end et Panda Club magasin pr. husstand. På sigt vil vi derfor introducere en mulighed for at fravælge det fysiske magasin.

 

Nej, desværre. Den mulighed har vi ikke på nuværende tidspunkt.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål foroven, kan du kontakte Panda Club’s medlemsservice på PandaClub@wwf.dk eller ringe på tlf: 35363635.

Vores åbningstider er i hverdagene kl. 10-14.