KLÆD DIT BARN PÅ TIL FREMTIDEN

PANDACLUB ER FOR ALLE

Naturen er vild og vidunderlig, men den er også under kæmpe pres. I WWF kæmper vi hver dag for naturen, dyrene og en bæredygtig fremtid. Som medlem af PandaClub støtter du WWF’s arbejde i hele verden, og du og din familie bliver en del af vores fællesskab baseret på viden, fascination og kærlighed til naturen.

Lige nu er PandaClub dog under udvikling, hvorfor du ikke kan tilmelde dit barn klubben her i juni måned. Den nye PandaClub relanceres den 1. juli 2021. Er du nysgerrig på den nye PandaClub, så skriv dig op til nyhedsbrevet her, og vi vil kontakte dig, når vi har nyt.

PANDACLUB. FOR NÆSTE GENERATION

Naturen er vild og vidunderlig, men den er også under kæmpe pres. I WWF Verdensnaturfonden tror vi på, at verden bliver til et bedre sted, hvis vi giver naturglæden videre til næste generation. Derfor er PandaClub's mission at lære, inspirere og give danske børn oplevelser, der alle peger mod en fremtid, hvor mennesker lever i harmoni med naturen.

Børn er født nysgerrige. De vil gerne vide, hvorfor mariehønen har prikker, og hvor hurtigt en tiger kan løbe. De vil også gerne vide, hvorfor regnskoven brænder, og hvorfor arter forsvinder. Og de vil også gerne vide, hvad de kan gøre for at redde naturen. For løsningerne – de findes!

PandaClub er for alle børn og familier, der holder af naturens vidundere. Gennem underholdning inspirerer vi børn til at være optimistiske på naturens vegne. Gennem konkrete handlinger og løsninger inspirerer vi børn til at bruge naturen.

Det gode ved naturglæde er, at den smitter. Børnenes fascination kan jo ende med at sprede sig og skabe en hel generation, der er vild med naturen.

ET HELT VILDT MAGASIN

Gennem de sidste mange år er vi udkommet med vores flotte PandaClub-magasin fire gange om året. Magasinet er propfyldt med flotte billeder og spændende viden om dyr og natur. 

I hvert nummer er der også en fin dyreplakat, brevkasse og inspiration til aktiviteter eller gode naturoplevelser. 

Her kan du læse tidligere numre af PandaClub-magasinet. Rigtig god fornøjelse! 

SJOVE OG LÆRERIGE OPLEVELSER MED DIT BARN

Har du tilmeldt dit barn som PandaWarrior i perioden fra den 1. juni 2020 til og med den 1. juni 2021, har I mulighed for at deltage i forskellige spændende PandaClub-arrangementer frem til den 30. juni 2021. Tag sammen afsted her.  

HAR DU SET VORES VILDE T-SHIRTS?

…eller vores madkasser, vandflasker, malebøger eller bamser? WWF’s webshop er fyldt med fede gaveideer, og køber du noget hos os, støtter du vores projekter for mere vild natur og flere vilde dyr. Tag et kig, og se, om den næste gave til din pode gemmer sig derinde.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til PandaClub?
Find svar på de ofte stillede spørgsmål her.